Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Έδρα:Αθηνάς 30, Αθήνα, τ.κ.10551
Τηλ. 210.7298222
e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δ/ντής: κ. Αλέξανδρος Κατσιάρας, Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Προϊστάμενος Διοικήσεως: κ. Παναγιώτης Γλιάτας (εσ. 332).

Προσωπικό:
κ. Γεώργιος Μυλωνάς, συντάκτης πολιτιστικής ύλης (εσωτ. 306), Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
κ. Λάζαρος Μεγαλογένης, τεχνικός του Κλάδου (εσωτ. 307), Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Συνεργάτης: Αρχιμ. Σεραφείμ Δημητρίου, Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ο Κλάδος Ηλεκτρονικής Τεχνολογίας(Διαδικτύου) ανήκει στην Επικοινωνιακή και Μορφωτική Υπηρεσία της Εκκλησίας της Ελλάδος

www.ecclesia.gr (επίσημος ιστοχώρος της Εκκλησίας της Ελλάδος).
www.iaath.gr (επίσημος ιστοχώρος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής)
www.discussion.gr (πληροφόρηση σε βάθος και συζητήσεις).
www.artopos.gr (πολιτιστικές ειδήσεις)
www.cultura.gr (τι το νέο στους ιστοχώρους μας)
www.myriobiblos.gr (βιβλιοθήκη)
www.eikastikon.gr (πινακοθήκη)
www.musicale.gr (μουσικοθήκη)
www.aula.gr (ντοκυμαντέρ)